Atunci mulți au acuzat faptul că trofeul a fost înmânat în urma unui vot al publicului, care s-ar fi îndreptat spre Faimos, deși Războinicul era un sportiv mai bun. Acum lucrurile stau diferit. În finală au ajuns Beatrice Olaru și Alin Andronic, iar câștigătorul ar fi fost decis din start. Beatrice Olaru a plecat acasă cu cei 100.000 de euro.

Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în fața lui Alin erau unii ușor de obținut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiție. În schimb băieții, au concurat foarte bine și Alin trebuia să atingă practic imposibilul. Și Ionuț Jaguarul, antrenorul Războinicilor a spus înainte de competiție că va câștiga Beatrice, semn că a știut că Alin a pierdut concursul încă înainte de a începe, deși el a fost cel care a dus greul în echipa sa.

De aceea foarte mulți fani au considerat competiția foarte nedreaptă și s-au grăbit să afirme că cei de la Kanal D au tras din nou sfori.

Într-adevăr modul în care s-a ales câștigătorul nu a fost deloc unul echilibrat și organizatorii au știut de la început că fetele au timpi foarte slabi. Astfel i-au oferit din start lui Beatrice un avantaj. Este surprinzător că au ales acest algoritm pentru a-i diferenția pe cei doi finaliști, însă, conform unor surse media, se pare că a fost și un exercițiu de PR și că s-a dorit ca la această ediție să se impună o fată, tocmai pentru ca au avut probleme în a completa echipele feminine.