Cei doi au ieşit în evidenţă printr-un scandal, care a luat amploare în special în presă. Potrivit cancan.ro, Gigi Becali şi Syda au avut o altercaţie cu doar două zile înainte de Revelion, într-un renumit hotel din Poiana Braşov. Proaspăt despărțit de fosta iubită Maria Grigoriu, Bogdan Ionescu, a mers în restaurantul hotelului de lux neînsoţit. La un moment dat, patronul la FCSB s-a dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun, și din câte se pare că în momentul când l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa acestuia. Potrivit martorilor, scandalul dintre cei doi a început după ce Becali i-a replicat lui Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”.

Imediat ce a auzit vorbele milionarului, Syda, care era destul de ”bine”, ar fi sărit la bătaie. Cu greu, cei doi bărbați au reușit să fie calmați de câțiva oameni ce se aflau în restaurant.

"Mă faceţi să rad, sarea Syda la mine sa ma bata. I-am spus în glumă că Băsescu nu mi-a dat grațierea. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Eu îl bat cu o mana. Îl bat cu mâna lui. Cum sa ma bata Syda. I-am dat şi interzis sa mai stea in Poiana Braşov. A plecat şi nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic unde trebuia sa il faca. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a ridicat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu  poți lovi un om care stă pe scaun", a declarat Gigi Becali la România Tv.