Potrivit ultimelor informații, Gigi Becali, în vârstă de 63 de ani, este pregătit să petreacă în noaptea de Revelion cât poate de mult. Patronul FCSB va merge alături de familia sa la munte, la fel cum o făcea în urmă cu mai bine de zece ani, însă de această dată, petrecerea se anunță a fi una de proporții.

Petrecere de zeci de mii de euro, cu sute de invitaţi, în plină pandemie!

Potrivit Fanatik.ro, milionarul urmează să petreacă noaptea dintre ani în Poiana Brașov, la Hotel Teleferic, unde a închiriat deja 20 de camere. Totodată, sursa citată precizează că la petrecere ar urma să fie prezenți peste 300 de apropiați de-ai afaceristului!

Întreaga vacanță a lui Gigi Becali se va întinde pe cinci zile, adică patru nopți. În ceea ce privește suma pe care patronul FCSB o va plăti pentru acest răsfăț, potrivit sursei citate, este vorba despre 30.000 de euro.

Referitor la programul de revelion, Gigi Becali, famila sa, dar ș prietenii apropați se vor delecta cu un program artistic special, din care nu vor lipsi momente de dans sau muzică tradițională românească, preferata lui Gigi.

Gigi Becali a petrecut Revelionul din 2020 în Biserică

De menționat este faptul că noua mișcare a lui Gigi Becali este una de-a dreptul șocantă în contextul în care, în 2020, patronul FCSB, și-a petrecut Revelionul la Mănăstirea Plumbuita din Capitală. Totodată, cu un an înainte, acesta spune că a renunțat definitiv la vechile obiceiuri.

El declara atunci că în fiecare an oferea Revelionul Satanei, umbând peste tot, însă își dorește să facă lucrurile diferit. Becali mai preciza că noaptea dintre ani o va petrece la Biserică, cu ”muzica îngerilor”.

„Vine Revelionul, Anul Nou. Noi nu îi dăm Revelionul lui Hristos. Și eu îi dădeam Revelionul lui Satana. Umblam, eram distras de mizerii, vai de capul meu, săracul de mine!

Acum e altfel. La ora 11 noaptea sunt în biserică până la 4 dimineața. Ăsta e Revelionul meu. Acolo e muzica îngerilor. Cine vrea poate să asculte muzica dracilor la cluburi. La cluburile unde mergeți voi, țanca-țanca, săriți în sus.

Păi, stai să vezi muzica de la biserică. Inima voastră nu se bucură. La mine dansează inima, la voi dansează picioarele”, a declarat Becali în 2019, la Antena Stars.