Nemulțumiri pe bandă rulantă. Gigi Becali primește un set de acuzații fără precedent chiar din partea suporterilor FCSB. Mai exact,  în timpul celui mai recent meci disputat de FCSB contra Gaz Metan Mediaș, partidă câștigată de roș-albaștri cu 1-0, suporterii FCSB au început să scandeze cuvinte dure la adresa patronului Gigi Becali, lucru care a făcut ca întreg conflictul dintre suporterii FCSB și patronul clubului să ia amploare.

În acest context, suporterii au adresa injurii la adresa clubului, cerându-i lui Gigi Becali să îl scoată la vânzare. Într-un interviu acordat la Radio Sport, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat că suporterii FCSB nu își vor revizui comportamentul până când nu vor vedea o schimbare din partea finanțatorului pe care l-a acuzat de faptul că nu îi mai pasă de fanii echipei.

Totodată, el a subliniat faptul că întâmplarea de la Mediaș este dovada clară că suporterii ”s-au săturat și nu mai rezistă”. Acesta menționează că nu suporterii sunt cei care trebuie să își schimbe atitudinea, ci Gigi Becali, pentru a-și câștiga respectul în fața lor.

Mustață a mai adăugat că suporterii merg peste tot alături de echipă, în timp ce Becali nici măcar nu este prezent la meciuri.

Gigi Becali, obligat să vândă FCSB

„Ce ați văzut la Mediaș este dovada că suporterii s-au săturat. Mulți nu mai rezistă. Dacă Gigi este indiferent față de suporteri, de ce ne-ar interesa ce se întâmplă la adresa lui Gigi Becali? Așa va fi până când își schimbă comportamentul față de noi. Echipa noastră nu a fost mai întâi cumpărată de Becali și apoi am venit noi.

A fost exact invers. Gigi ne-a găsit alături de echipă. Nu noi trebuie să ne revizuim comportamentul, ci Becali. Respectul se câștigă. Respectă și ești respectat. Noi suntem cei care mergem peste tot alături de echipă, cei care am dat zăpada cu Villarreal. El nici nu mai vine la meciuri”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB.

Amintim faptul că tensiunile dintre Gigi Becali și suporterii de la FCSB au început în momentul în care patronul roș-albaștrilor l-a criticat în repetate rânduri pe Edi Iordănescu, lucru care, în cele din urmă, a dus la despărțirea de tehnician.

În acest context, suporterii i-au transmis lui Gigi Becali, prin vocea liderului ”Peluzei Nord”, Gheorghe Mustață, că vor să cumpere clubul. Cu toate acestea, deși Gheorghe Mustață anunța că a găsit un om de afaceri hotărât să plătească cele 10 milioane de euro pe care le cerea Gigi Becali pentru a renunța la club, inițiativa nu a avut nicio finalitate.