Simona Halep s-a antrenat astăzi alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română

Astăzi antrenamentul său a fost însoțit de o sesiune motivațională dedicată copiilor care se pregătesc în sportul alb sub coordonarea Fundației Olimpice Române.

Micuții tenismeni, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, au vizitat-o pe Simona Halep la Centrul Național de Tenis, unde Simona le-a dezvăluit o parte din elementele antrenamentelor sale și a profitat de ocazie pentru a prelua pentru câteva minute rolul de antrenor pentru cei mici.

“Îmi face o mare plăcere să răspund întrebărilor curioase venite de la micii practicanți de tenis. Dinamismul lor și dorința de învățare și evoluție sunt uimitoare. Le-am promis să le fiu alături cu sfaturi și îndrumare și în alte ocazii. Am încrederea că noua generație va aduce pe terenurile de tenis și în competiție tot mai mulți tineri reprezentanți ai României”, a declarat Simona Halep.

Copiii au profitat de ocazie pentru a-și dobândi cadourile de Crăciun personalizate cu semnătura Simonei Halep: tricouri, rachete și poze alături de campioană.

“A fost cel mai frumos cadou de sărbători pentru copiii lotului FOR. Întâlnirea lor cu Simona a fost marcată de emoție și încântare. Îi mulțumim pentru atenția și răbdarea acordată micilor practicanți”, a adăugat Cosmin Ghețu, antrenor al juniorilor de la Fundația Olimpică Română.

Echipa de copii beneficiază de antrenamente și facilități sportive puse la dispoziție de către Fundația Olimpică Română și Complexul Sportiv Ion Țiriac, din București.

Fundația Olimpică Română este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase. Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia

Simona Halep nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud

Sportiva a anunțat că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, în contextul în care noua tulpină a coronavirusului continuă să se extindă, iar situația rămâne una incertă.

Simona Halep a confrmat la Digi Sport faptul că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, după ce în această ţară a apărut tulpina Omicron, care îi îngrijorează pe specialişti.

Sportiva susține că nu știe dacă evenimentul se va mai ține sau nu, însă ea preferă să se retragă decât să își riște sănătate.

„(n.r. – spunându-i-se că turneul nu se mai ţine) Eu am anulat, eu nu mai merg, nu ştiu dacă evenimentul s-a anulat. Nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic”, a spus Halep, la Digi Sport.

Sportiva a confirmat faptul că va evolua pentru echipa României de Cupa Federaţiei în 2022, în întâlnirea cu Polonia.

„Sută la sută joc, chiar am spus înainte ca domnul Dobre (n.r. – antrenorul ei) să fie căpitan că voi juca. Îmi doresc tare mult să câştigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentur baraj. Eu sper şi cred cu tărie că avem şanse să ne calificăm la turneul final”, a spus Halep.