Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea! Fostul impresar al regretatului artist, acuzat de furt: Am dovezi

Elena Sinulescu a declarat în cadrul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, că impresarul acestuia a deschis un cont de Youtube și o pagină de Facebook cu numele regretatului artist și timp de mai mulți ani a luat bani de pe urma vizualizărilor.

Soția lui Benone Sinulescu a mai spus că atât ea cât și soțul ei au aflat despre acest lucru și că l-au amenințat că îl vor da în judecată, motiv pentru care acesta le-a dat parola și conturile au fost închise.

„Acel domn, căruia nu vreau să îi pronunţ numele (n.r. Ionuţ Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu), care era organizator de spectacole, a ieşit să ceară ajutorul presei, şi voia dumnealui, fără să aibă studii medicale, să-l opereze.

Nu ştiu în ce calitate, că nu făcea parte nici din familie, nici din cercul de prieteni. Ba mai mult, soţul meu l-a repudiat la un moment dat, pentru că, ştie dumnealui foarte bine ceea ce a făcut din 2013 până în 2021.

Şi-a făcut cont de Youtube sub numele de Benone Sinulescu şi pagină de Facebook, de unde el a încasat pe numărul de vizualizări. Trageţi şi dumneavoastă concluziile. Am şi dovezi, eu i-am închis contul, după ce i-am cerut parola. Soţul meu nu a dorit să facă publică această poveste„, a declarat soţia lui Benone Sinulescu.

„Fără el viața nu mai e la fel”

Elena Sinulescu a mărturisit că, în trecut, ea reușise să-l convingă pe soțul ei să construiască un cavou pentru amândoi în cimitir. „M-am gândit că suntem bătrâni.”

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu pentru Click!