Oamenii prezenţi la turneul de tenis de la Roma au aflat că nu vor primi banii înapoi și că tichetele nu vor putea fi folosite joi, anunță digisport.ro.

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu trebuiau să evolueze miercuri la Roma, în turul secund, însă ploaia a dat peste cap tot programul. Partidele au fost reprogramate pentru joi, iar reprezentantele românce vor fi nevoite să joace în această zi două meciuri, dacă se califică în turul trei.

Astfel, în regulament nu există vreo politică de despăgubire în astfel de cazuri. În consecinţă, pe reţelele de socializare s-a creat o adevărată isterie cu fani revoltaţi de situaţie.

Iniţial, organizatorii au decis să permită accesul celor cu biletele achiziţionate pentru azi la meciurile de joi, însă doar la cele disputate la primele ore. O variantă care era doar parţial menită să îi mulţumească pe suporteri, pentru că mulţi dintre ei joi vor fi la muncă sau nu vor mai putea ajunge la Foro Italico din alte motive.

Într-un final, oficialii au decis ca toată lumea să fie despăgubită, fanii trebuind să acceseze siteul oficial pentru a completa datele şi a-şi recupera banii aferenţi biletelor.