Scandal în lumea maneliștilor. Florin Salam îl acuză pe Costi Ioniță că nu a recunoscut că piesa „Of, viața mea” a fost compusă de el. Mai exact, manelistul a dezvăluit în podcast-ul lui Damian Drăghici că el este autorul celebrei piese „Of, viața mea”, iar Costi Ioniță ar fi trebuit să recunoască lucrul acesta.

Totodată, el a mai menționat că piesa a fost compusă de el 100%, însă nu a putut să o cânte la acea vreme pentru că nu era atât de cunoscut. Manelistul a mai menționta că nu a fost deranjat că maneaua a fost cântată de Adi Minune, însă Costi Ioniță trebuia să spună clar cine este autorul melodiei.

”Of, viața mea?… Da, eu am făcut piesa asta! Numai că, acum îmi cer scuze de la… cei care n-au știut, de fapt!… Piesa asta nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea! Compoziția a fost a mea, 100%. Eu trebuia s-o cânt de fapt, dar na, pe vremea aia nu eram cunoscut…

Bineînțeles că a cântat-o nașul meu (Adrian Minune, n.r.) care, nu se mai pune problema… Dar, Costi trebuia să anunțe și el: asta e melodia lui Florin Salam! Dar n-a anunțat, lasă, măcar să le anunțe pe astea, de acum încolo! Pe astea e obligat să le anunțe!”, a povestit Florin Salam la un podcast realizat de artistul Damian Drăghici.

Cine este autorul melodiei ”Of, viața mea”

De menționat este faptul că, deși Florin Salam se declară autorul piesei ”Of, viața mea” și Vali Vijelie susținea, la rândul său că e autorul piesei. Totodată, manelistul declara în urmă cu ceva timp că i-ar fi vândut-o lui Adrian Minune pe 2.000 de dolari și tot el a fost cel care i-a cerut voie să o cânte împreună cu Costi Ioniță.

„Of, viata mea”, Costi știe foarte bine, a fost compusă de mine. Adrian mi-a cerut voie să o cânte împreuna cu Costi. Eu i-am spus că îi dau voie cu cea mai mare plăcere, dar să-mi dea ceva să dau pe la barbă. Și Adrian mi-a dat 2.000 de dolari. A fost darnic.

Și i-am zis că poate să ia tot albumul să-l facă cu Costi, care n-a zis nimic, a spus că e treaba noastră. Noi am făcut-o cum cântam noi la nuntă, el a făcut-o pentru discotecă și îl felicit pentru asta.”, a declarat Vali Vijelie cu câțiva ani în urmă, potrivit cancan.ro.