Social-democrata Gabriela Zoană și liberalul Florin Roman au avut un schimb de replici acid, la TVR 1, în emisiunea ”România9”.

În timp ce Gabriela Zoană critica măsurile pe care le-a anunțat liderul PNL, cu privire la IT-iști și la voucherele de vacanță, Florin Roman a intervenit întrebând-o dacă a fost la Liviu Dragnea, fost președinte al PSD, la pușcărie. Inițial, Gabriela Zoană nu a dat răspuns acestei întrebări, încercând să continue argumentația, dar Florin Roman a revenit cu întrebarea, moment în care între cei doi a izbucnit un schimb de replici acid, centrat pe caracteristicile personale, nu pe disputa politică, scrie dcnews.ro.

Iată replicile celor doi:

Gabriela Zoană: Nu știu dacă cei care au acordat votul celor de la PNL au votat pentru PE sau pentru teme false. Ipocrizia asta distruge țara. Nu numai că nu vor să vină la guvernare, nu sunt în stare s-o facă. Ați obținut un scor și refuzați, pentru că n-aveți cu cine. Cu cine, cu un Orban de la PNL care vine și spune că vrea să elimine facilitățile pentru IT-ști?

Florin Roman: Nu vă agitați, că Dragnea al dvs. e la pușcărie, doamna Zoană. Ați fost la Dragnea la pușcărie? Știți cum e la pușcărie?

Gabriela Zoană: Ludovic Orban e cel care a spus că dorește ca bugetarii să nu mai beneficieze de vouchere de vacanță.

Florin Roman: Când veniți la emisiune, încercați să vă pregătiți.

Gabriela Zoană: Dle Roman, în afara faptului că sunteți lipsit de elementar bun simț, nu reprezentați mare lucru. Știți ce se întâmplă, sunteți…

Florin Roman: Ați fost la Dragnea la pușcărie?

Gabriela Zoană: Din nefericire, sunteți de aceeași factură. Nu vă este rușine de dvs? Nu vedeți în ce fel ați ajuns? Nu vedeți cât de jos ați ajuns?

Florin Roman: Veniți de la Dolj? De la Dolj veniți?

Gabriela Zoană: Aveți o carență fantastică de educație!

Florin Roman: Dvs., sigur că da.