Clienții se vor putea bucura de reducerile pregătite în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, dar și online pe altex.ro și mediagalaxy.ro. De asemenea, ofertele mai pot fi accesate și în aplicația mobilă Altex. Perioada reducerilor este structurată în trei valuri. Mai exact, în fiecare săptămână dintre aceste trei valuri vor exista oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

Startul campaniei de Black Friday

„Black Friday la Altex reprezintă o oportunitate deosebită pentru clienți de a face achiziții inteligente, beneficiind de prețuri reduse, pe o durată de 3 săptămâni. Ofertele sunt generoase pe întreaga perioadă a campanie și acoperă o gamă variată de categorii de produse. Și de această dată am gândit oferte speciale concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri, atât în magazinele noastre fizice, cât și online. Cu fiecare campanie de Black Friday încercăm să fim mai aproape de nevoilor acestora și să oferim calitate la cel mai bun preț”, sunt informațiile transmise de Raul Filip, director de achiziții Altex România.

De asemenea, clienții nu trebuie să își facă griji cu privire la faptul că produsele pe care aceștia intenționează să le achiziționeze nu vor mai fi în stoc. Reprezentanții firmei au declarat că întreaga campanie este concepută în așa fel încât să nu existe cazuri în care consumatorii să nu mai găsească obiectul dorit.

Reducerile produselor de Black Friday

De Black Friday, la Altex, unele reduceri vor fi chiar de 50%. Produsele care se încadrează aici sunt cele din categoria băuturi, gătit și veselă sau articole pentru copii. De reduceri semnificative se vor bucura și clienții care doresc să achiziționeze produse precum laptopuri, telefoane, tablete și smartwatch-uri. Mai exact, pentru acest tip de produse reducerile pot ajunge și până la 30%. Și în cazul produselor din categoria gaming, mobilier și bricolaj reducerile sunt tot până la 30%.

O reducere de 40% se va aplica produselor care fac parte din categoria beauty, curățenie, dar și electrocasnice mici și mari. De asemenea, și categoriile de vehicule electrice, sport și voiaj vor mai avea aplicate reduceri de până la 40%. Clienții care doresc să achiziționeze televizoare și produse audio-video vor beneficia de reduceri de până la 20%. Totuși, aceștia sunt sfătuiți să stea cu ochii pe produsele care se înscriu în această campanie deoarece perioada este una dinamică.

Mai mult, produsele vor mai putea fi achiziționate și din Marketplace. Și aici se va găsi o varietate largă. Pe lângă categoria ElectroIT, clienții vor găsi și produse din alte game. Aici se încadrează și jucăriile, produsele pentru copii, aparate de fitness, biciclete, dar și altele.

Perioada campaniei la Altex

Campania se desfășoară pe o perioadă de trei săptămâni. Aceasta începe de pe data de 2 noiembrie până pe data de 22 noiembrie. Există o serie de trei valuri în care clienții vor putea alege dintr-o gamă largă de produse. Primul val de oferte va fi în perioada cuprinsă între 2 noiembrie și 8 noiembrie. Cel de-al doilea val cu oferte valabile va fi în perioada cuprinsă între 9 noiembrie și 15 noiembrie. Cel de-al treilea și ultim val cu oferte va fi cuprins în perioada 16 noiembrie și 22 noiembrie.

„Campania de Black Friday din acest an include trei valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în etapa respectivă. Ca de obicei, clienții pot opta pentru comandă online sau aplicația mobilă Altex sau cumpărături direct în magazinele noastre”, este mesajul transmis de Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Modalități de plată

Clienții care doresc să achiziționeze produsele oferite de Altex au mai multe opțiuni de plată. Cei care doresc să achiziționeze produsele din cele 130 de magazine Altex și Media Galaxy existente pot să plătească fie cash fie cu cardul. Pentru plata cu cardul mai pot opta și clienții care comandă produsele online.

Există, însă, cazuri în care clienții nu dispun de fondurile necesare achiziționării unui produs pe care și-l doresc. În această situație există o serie de variante. În primul rând aceștia pot apela la creditele oferite de băncile partenere Altex pentru a obține rate fără dobândă la cardurile de credit.

O altă variantă pentru care pot opta clienții este creditarea direct în magazin. La finalul întregului proces, care se întâmplă numai în magazinul fizic, aceștia pleacă cu produsul acasă.