''Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, medici din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi Sănătatea Alimentelor Giurgiu şi jandarmi au desfăşurat o razie în sistem integrat, pe raza oraşului Bolintin Vale şi a comunelor Vărăşti şi Călugăreni, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, protejarea sănătăţii populaţiei împotriva comerţului cu produse alimentare neconforme şi creşterea siguranţei cetăţeanului. Pe timpul acţiunii, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 29.240 de lei şi au fost confiscate 92 de kilograme de carne, 70 de kilograme de legume şi fructe, 121 de litri de lapte, în valoare totală de 4.640 lei'', a precizat Vasilache.

Totodată, pe timpul raziilor au fost reţinute, în vederea suspendării, două permise de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare şi au fost întocmite cinci dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi unul pentru infracţiuni de altă natură.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi se vor desfăşura cu precădere în zona târgurilor şi pieţelor pentru protejarea populaţiei împotriva comerţului ilicit cu produse specifice acestei perioade. Agerpres