De luni până miercuri, clienţii vor putea achiziţiona orice telefon cu o reducere de până la 60 de euro, împreună cu abonamentele RED pe doi ani. Clienţii ce optează pentru abonamentele RED pot achiziţiona, de exemplu, smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini cu 0 euro, împreună cu RED 29, Samsung Galaxy SIV mini cu 29 euro la abonamentul RED 45, precum şi HTC One la un preţ de 39 euro, cu un contract RED 65.

Cu abonamentele RED, utilizatorii pot vorbi şi trimite SMS-uri nelimitat, în orice reţea naţională, beneficiază de trafic de Internet mobil inclus şi de un smartphone nou în fiecare an, precum şi de o gamă variată de aplicaţii, oferite gratuit.

Utilizatorii care aleg abonamentul Smart 15 pe doi ani primesc un discount de până la 30 de euro din preţul smartphone-urilor. Pentru aceştia, preţul unui Sony Xperia E este de 0 euro.  De aceeaşi reducere de 30 de euro beneficiază şi clientii ce optează pentru un contract Smart 19, cu durată de doi ani. Preţul unui Nokia Lumia 520 e 0 euro.

Cu abonamentul Smart 15 (15 euro cu TVA), clienţii beneficiază de SMS-uri nelimitate în reţelele nationale mobile. Mai mult, cu Smart 19 (19 euro cu TVA), utilizatorii primesc şi minute nelimitate de convorbiri în reţea.