Acum, fanii pot juca Angry Birds pe ecranul mare al televizorului folosind tehnologia Samsung Motion Control, adăugând astfel şi mai multe experienţe de joc captivante şi interactive. Utilizatorii pot controla funcţiile jocului doar prin mişcarea mâinii, inclusiv declanşarea praştiei şi activarea abilităţilor unice ale fiecărei păsări.

„Angry Birds este cel mai popular joc pentru mobile. De aceea, integrarea acestui joc pe Smart TV, televizorul numărul 1 în lume, a reprezentat un pas firesc, ce a venit ca o reconfirmare a devotamentului pe care Samsung îl are față de consumatorii săi,” a declarat Ana-Maria Păsculescu, Product Manager TV în cadrul Samsung Electronics România.

Fanii vor avea la dispoziţie televizoare Samsung Smart TV și ocazia de a câștiga premii zilnice, săptămânale şi premiul cel mare.

Dezvoltată de Rovio Entertainment, o companie media finlandeză, Angry Birds este una dintre aplicaţiile de top din lume. Jocul a fost lansat în 2009 şi a devenit unul dintre cele mai iubite jocuri mobile din lume datorită personajelor colorate şi experienţei captivante. De la lansare şi până acum, aplicaţia a fost descărcată de mai mult de un miliard de ori pe platforme multiple în toate versiunile jocului.

Angry Birds este primul joc pentru Smart TV care funcţionează cu Motion Control. Samsung a colaborat îndeaproape cu Rovio în ultimul an pentru a implementa tehnologia avansată pe aplicaţia Angry Birds pentru Samsung Smart TV. Aplicaţia este disponibilă pe toate modelele din 2012 cu Smart Interaction, prin actualizarea celui mai recent software.