Acest nou model de frigider Samsung oferă un spațiu de stocare, de 540 de litri, care este proiectat special pentru a ajuta consumatorii să își organizeze alimentele foarte eficient. De aceea, utilizatorii au acum posibilitatea de a păstra la rece toate alimentele cumpărate, fără a se mai îngrijora că nu ar mai avea loc în frigider.

Pe lângă acest lucru, noul design mai compact al mașinii de făcut gheață Ice Master încorporată de frigider crește suprafața spațiului disponibil în interior, mărește, în același timp, cantitatea de gheață produsă – cea mai mare cantitate produsă de o mașină de gheață.      

Frigiderul este dotat cu un raft pliabil. Acesta oferă consumatorilor posibilitatea de a obține în doar câteva secunde un spațiu suplimentar de depozitare pentru recipientele înalte. În acest fel, spațiul de depozitare este mărit și iar cel nefolosit este minimizat.

Frigiderul este dotat și cu un sertar Coolselect Zone, amplasat la nivelul blatului de bucătărie, pentru un aspect cât mai elegant. Sertarul are patru setări distincte de temperatură programate implicit, oferind utilizatorilor posibilitatea de a o alege pe cea potrivită pentru conținutul sertarului: carne și pește (-1°C), băuturi (1°C), snack-uri (3°C) și vin sau aperitive pentru petreceri (5°C).

Sertarul Coolselect Zone este dotat și cu sistemul Smart Divider, compus dintr-o serie de pereți despărțitori care poti fi deplasați pe verticală și orizontală cu ajutorul unui singur buton. Astfel, spațiul sertarului poate fi reglat în funcție de dimensiunea obiectelor depozitate și, de asemenea, împiedică deplasarea acestora. În plus, sertarul se deschide cu ușurință datorită existenței noului mâner Clean EASY.