Samsung Electronics a lansat două noi modele de camere video ultra-compacte capabile să filmeze în format full HD şi care vin cu un conector USB încorporat.

HMX-U20 şi HMX-U15 sunt complet echipate cu senzori CMOS 1/2.3 de înaltă performanţă care ajută la realizarea de clipuri video în rezoluţie full HD de 1920×1080 (30p / H.264) şi fotografii la rezoluţii de 10 megapixeli cu HMX-U20 şi 14 MP cu HMX-U15.

Mai mult, noul HMX-U20 oferă utilizatorilor un zoom optic de 3x, stimulând creativitatea în timpul înregistrării unor momente speciale.0-48639-red.jpg

Consumatorii îşi pot testa creativitatea cu opţiunile unice şi atractive, printre care se numără „time lapse recording” (înregistrarea lentă), care permite utilizatorilor să îşi programeze camera video să înregistreze imaginile succesive la un interval prestabilit de una, cinci, 10 sau 30 de secunde.

Conexiunea USB încorporată oferă utilizatorilor posibilitatea de renunţa la folosirea unui cablu USB separat pentru a se conecta şi pentru a încărca date într-un computer. Un alt beneficiu al conectorului USB încorporat este abilitatea de a reîncărca bateriile camerelor video prin conectarea la un computer, eliminând necesitatea unui încărcător.

Camerele video HMX-U20 şi HMX-U15 beneficiază şi de conectivitate HDMI, permiţând consumatorilor să vizualizeze pe HDTV-ul personal clipuri video în full HD. HMX-U20 va fi disponibil, de luna aceasta, la un preţ estimativ de 250 de dolari, iar HMX-U15 va ajunge în magazine în luna mai.

SURSA: Samsung