Cu autonomie de până la 22 de ore, acesta le oferă utilizatorilor o nouă experiență de operare, fiind întotdeauna gata de lucru, întotdeauna conectat. NovaGo este dezvoltat pe platforma Qualcomm Snapdragon 835 Mobile PC cu X16 LTE, are până la 8GB RAM, stocare UFS 2.0 de 256GB și două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A.

NovaGo este primul notebook din lume capabil de viteze Gigabit LTE pentru conexiuni mobile, oferind o conectivitate permanentă. Laptopul convertibil este dezvoltat pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 835 și integrează un modem Gigabit Snapdragon X16 LTE ce oferă viteze de download care le depășesc pe cele Wi-Fi de acasă. Autonomia acestuia poate crește până la 22 de ore, cu un timp în standby de până la 30 de zile. Chipul eSIM încorporat oferă conectivitate în deplasările peste graniță.

NovaGo integrează un modem Snapdragon X16 LTE pentru viteze de download de până la 1Gbps – de la 3 până la 7 ori mai rapid decât vitezele medii broadband. Un film de două ore poate fi descărcat în aproximativ 10 secunde. Modemul oferă conectivitate la nivel global având suport 4CA (4 LTE band aggregation) pentru diferite standarde. Patru antene asigură o conectivitate ultrarapidă în rețelele celulare LTE Advanced Cat 16, în timp ce tehnologia Wi-Fi dual-band 802.11ac MU-MIMO furnizează viteze de până la 867Mbps. SIM-ul integrat (eSIM) și suportul Nano SIM permite conectivitatea peste granițe. eSIM este un chip integrat, care permite schimbarea operatorului fără înlocuirea cartelei SIM. Utilizatorii pot activa un plan de date local din Windows Store, imediat ce coboară din avion. Mai mult, datele trimise prin 4G și 5G sunt criptate, fiind mai sigure decât cele Wi-Fi publice. 

Autonomie de până la 22 de ore 

NovaGo are o autonomie de până la 22 de ore de redare video pentru o singură încărcare și poate rezista până la 30 de zile în standby. Portabilul oferă o experiență de lucru extraordinară cu un răspuns imediat, similar cu cel al unui telefon inteligent. Chiar și din modul sleep, pornirea instant prin simpla apăsare a butonului power înseamnă revenirea imediată la filmul rulat sau la tabelul în lucru. Modul standby conectat asigură sincronizarea constantă a tuturor datelor în cloud. Chiar și în modul sleep, NovaGo poate porni periodic pentru a verifica email-ul, notificările și a efectua diferite sarcini, astfel încât informațiile să fie tot timpul actualizate. 

 

NovaGo este bazat pe puternica și eficienta platformă mobilă Snapdragon 835, fiind echipat cu până la 8GB de memorie RAM, 256GB (UFS 2.0) spațiu de stocare, două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A și unul HDMI. UFS 2.0 este un nou standard de stocare flash, de ultimă oră, cu viteze de până la 1400Mbps, depășind cu mult stocarea SSD și eMMC. NovaGo dispune de Microsoft Windows 10 S, oferindu-le utilizatorilor o experiență de lucru familiară. Windows 10 integrează elemente deja cunoscute cum ar fi Start, Action Center și File Center, plus funcții noi precum Windows Ink, Windows Hello și Cortana. 

Ecranul NanoEdge cu diagonala de 13,3 inci al modelului NovaGo are o ramă ultrasubțire de numai 8,9mm, carcasa fiind mai mică decât a unui portabil standard de 13,3 inci. Acest design NanoEdge furnizează un raport incredibil ecran/corp de 78% și o arie vizuală mai mare, pentru o imagine captivantă. Ecranul Full HD dispune de un unghi larg de vizualizare de 178°, o acoperire de 100% din spectrul de culoare sRGB, tehnologie exclusivă ASUS Eye Care cu ASUS Splendid și tehnologie ASUS Tru2Life Video pentru a asigura efecte vizuale clare și vii. 

 

Modelul cu 4GB RAM/64GB UFS 2.0 va fi disponibil la prețul de 599 de dolari. Configurația cu 8GB RAM/256GB UFS 2.0 va costa 799 dolari. În România, laptopul va costa aproximativ 3.000 lei (TVA inclusiv).