Glasgow Rangers a anunțat că a achitat clauza de reziliere și a susținut, pe site-ul oficial, că a fost făcut transferul lui Ianis Hagi.

„Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord pentru transferul definitiv, după ce i-a fost negociată clauza de reziliere”, se arată în comunicatul lui Rangers.

„Suntem incântați că Ianis a ales să își continue cariera la Rangers. Am avut numeroase conversații cu el și reprezentanții lui și a fost clar ca singurul obiectiv al său este să rămână la Rangers.

Nu este doar un mare talent ci un profesionist tanar care este determinat sa aiba succes. Suntem siguri ca investitia in el va fi eficienta.

Formalitatile transferului nu vor fi complete pana nu se va deschide fereastra de transferuri insa suntem nerabdatori sa il primim cu bratele deschise inapoi la Glasgow in urmatoarele saptamani, alaturi de ceilalti jucatori”, a declarat Ross Wilson, directorul sportiv.

S-a aflat acum că Ianis Hagi a fost transferat pentru 3,5 milioane de euro. Gică Hagi, care este patronul celor de la Viitorul, a dat și el lovitura. Viitorul deţinea 20% din suma unui viitor transfer al lui Ianis Hagi, astfel că gruparea din Liga 1 va încasa 700.000 de euro.