Andreea Esca a vorbit pentru prima oară despre o întâmplare care a făcut-o să hărțuiască mai multe persoane din lumea fotbalului românesc.

Este vorba despre un interiviu cu Gică Hagi în momentul în care acesta s-a retras din fotbal.

Mai exact, Andreea Esca a dezvăluit că a fost pasionată de Gică Hagi, iar pentru un interviu cu el a făcut sacrificii uriașe. Acest lucru s-a întâmplat în 2001, după retragerea fotbalistului, atunci când Esca era reporter.

Am alergat ca o nebună

Îndrăgita prezentatoare Tv a povestit în detaliu cate lucruri a trebuit să facă să obțină un astfel de interviu și totodată suține că a fost nevoită să „hărțuiască” mai multe persoane, printre care Victor Pițurcă și frații Becali.

„Am alergat ca o nebună atunci. Am hărțuit o mulțime de oameni, pe Victor Pițurcă, frații Becali. Pițurcă nu îmi mai răspundea la telefon. Îmi doream enorm să fac un interviu cu Gică Hagi. Aceasta era misiunea mea. Trebuia să vorbesc cu el înainte să se retragă, la Gala Hagi”, a povestit Esca la Pro X.

Finalul însă, a fost unul pe măsură. Andreea Esca a reușit să obțină interviul mult așteptat, însă lucrurile nu s-au întâmplat în modul în care se aștepta.

„În cele din urmă, am reușit să ajung la el. Trebuia să intrăm în emisie, eram primul moment din jurnalul de știri. Iar el nu apărea în cadru, credeam că îmi explodează bila. Ca de obieci, după moment, ești fericit că ți-a ieșit, nu mai contează chinurile prin care ai trecut”, a adăugat îndrăgita prezentatoare Tv.