S-a aflat tot! Ce face fata lui Dragnea alături de iubitul ei în timp ce tatăl său suferă în tăcere, în pușcărie la Rahova. Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu basarabeanul Alexandru Mațaev. Acesta a devenit cunoscut în România după ce a participat la concursul X Factor 2013. În acel moment s-a înfiripat și relația de dragoste dintre cântăreț și fata Dragnea. Alex a filmat videoclipul piesei „Cu capul în nori” chiar pe domeniul uriaș din Alexandria al lui Liviu Dragnea, acolo unde acesta are o vilă.

Ulterior, cei doi și-au încercat norocul în SUA, la Los Angeles. Acolo, chipeșul cântăreț basarabean spera să dea lovitura în cariera muzicală. Cum acest lucru nu s-a concretizat, cei doi au decis să se întoarcă în țară acum un an.

Zilele trecute, Mațaev a lansat videoclipul unei piese noi, Cântecul imigrantului, și a postat o fotografie care îi înfățișează pe el și pe Alexandra strâmbându-se către aparatul foto, arătând că sunt foarte bine dispuși și puși pe glume, precizează știrilekanald.

Mațaev a scris un mesaj în limba rusă, adresându-se fanilor săi: „Ei bine, bariera de 20.000 de vizualizări pe videoclipul # cântecul imigrantului a fost deja bătută într-o singură zi. Acum trebuie să fiți și mai activi. Voi bate recordul! Și mă vei ajuta cu asta! Nu fiți leneși, hai să lăsăm comentarii bune la melodia asta”.

Trebuie amintit că Liviu Dragnea a trecut prin momente de tensiune maximă când SUA i-au interzis atât lui cât și familiei sale să mai intre pe teritoriul american. Situația nu era una tocmai fericită, mai ales că fata lui se afla la studii peste ocean. Atunci, secretarul de stat Mike Pompeo a susținut că fostul mare lider al PSD este persona non grata din cauza „implicării în fapte semnificative de corupție.