În presă a apărut recent știrea care susținea că Alexandru Trandafir ar fi murit dar informația era greșită, confuzia fiind creată de numele asemănătoare ale celor doi piloți.

„Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm pe această cale că a plecat dintre noi colegul nostru, Alexandru Trandafir, fost pilot Tarom. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, ora 10. în București la Cimitirul Giulești Sărbi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scria în mesajul care a creat vâlvă atunci.

După confuzia creată mulți s-au întrebat cine este fostul soț al lui Teo.

„Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm”, spunea Teo Trandafir despre fostul ei soț.

Conform impact.ro, acesta ar fi comandor în rezervă și predă la Școala Superioară de Aviație și, în plus, are o pensie specială de peste 12.000 de lei.