Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Cristian Moldovan și Bella Santiago au fost cei patru finaliști care aseară au trecut prin emoțiile finalei ”X Factor”.

“Bella Santiago a reușit să facă un moment viral pe Youtube de fiecare dată, e altfel, își marchează teritoriul. Bella are ceva special!”, spunea cu admirație Delia despre eleva sa din finala ”X Factor”.

Bella Santiago a castigat concursul X Factor si a luat marele premiu de 100.000 de EURO, precum şi trofeul X Factor au ajuns în cele din urmă în mâinile acesteia.

Doar că din acești bani i se va lua impozitul. ”Din premiul în valoare de 100.000 euro, Organizatorul va deduce impozitul legal datorat”, este anunțul celor de la Antena 1. Astfel, după impozitul de 16 %, Bella Santiago va rămâne cu 84.000 de euro.

Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“. La începutul lunii decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicolae Ionuţ Grigorie, iar alături le-a fost și toți colegii din Casa ”X Factor”.

”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, a povestit Bella, care şi-ar mai fi dorit un singur lucru pentru ca ziua să fie perfectă: ca fiica sa în vârstă de şapte ani să fi fost prezentă la eveniment.

Copila se află în prezent în Filipine, împreună cu mama Bellei, după ce tatăl fetiței le-a părăsit imediat după naștere și nu le-a mai căutat. Prietenii le-au făcut însă tinerilor căsătoriți cadou bilete de avion pentru ca în primăvara anului următor să poată merge să o aducă pe micuță în România, pentru a fi prezentă și la cununia religioasă.

sursa foto: instagram