Cătălin Bordea nu s-a ferit şi a relatat clipele devastatoare prin care a trecut, în contextul în care copilăria lui a fost marcată de momente cumplite și abandon.

Mama lui a vrut să avorteze, tatăl lui l-a lasat singur singur la doar doi ani într-un autobuz iar singura sa rază de lumină a fost bunica lui.

Cine știe unde ajungeam

„Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată.

N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură data”, a povestit comedianul.

Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el

„La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci.

A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia… de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost”, adăugat Cătălin Bordea.