Cătălin Bordea este cunoscut de toţi fanii drept o persoană veselă şi cu zâmbetul pe buze, însă în spatele acestei imagini se ascund şi momente dureroase.

Co-prezentatorul de la Xtra Night Show de pe Antena 1 a avut o copilărie grea, părinţii săi despărţindu-se când el avea doar 2 ani. La un moment dat, Cătălin Bordea chiar a fost adandonat de tatăl său într-un autobuz.

“Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea.

La 12 ani, mi-am căutat tatăl

Cu toate acestea, vedeta Antena 1 mărturiseşte că nu i-a purtat pică tatălui său şi l-a căutat, zece ani mai târziu. Tatăl său l-a acceptat şi l-a primit în casa sa, însă surprinzător pentru tânărul Cătălin a fost comportamentul soţiei tatălui său, care nici măcar nu ştia de existenţa băiatului, scrie spynews.ro.

“La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci. A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost”, a mai spus Cătălin Bordea.