Rafar, divizia grupului RTC care operează afacerile de fashion şi hospitality, deschide o nouă cafenea Cup&Cino în cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.

Noua cafenea Cup&Cino este cea de-a opt-a din reţeaua operată de Rafar în România şi, cu o suprafaţă de 77 mp, duce spaţiul total al reţelei la aproape 1.000 mp. Locaţia din AFI Cotroceni are o capacitate de 57 de locuri, din care 35 sunt destinate special nefumătorilor. Noul Cup&Cino urmează modeul shop-in-shop şi are şi o intrare direct din magazinul Diverta.

„Eforturile pentru deschiderea acestei cafenele în această perioadă de instabilitate economică au fost foarte mari şi le-am făcut pentru a ne respecta angajamentele luate în trecut faţă de partenerii noştri şi Diverta. Consider că prezenţa Cup&Cino in AFI Palace Cotroceni va contribui semnificativ la consolidarea brandului Cup&Cino pe piaţa locală, iar cafeneaua nou deschisă va fi în primele trei din reţeaua noastra din România”, a declarat Andrei Arghirescu, noul Vicepreşedinte Hospitality, Rafar.

Acesta a subliniat, de asemenea, că în această cafenea se va înregistra bon mediu de 6-7 euro şi că va atrage aproximativ 1% din traficul centrului comercial. 

Dezvoltarea Cup&Cino, pusă pe hold

Oficialul Rafra a mai anunţat că până la finele acestui an nu vor mai fi deschise alte cafenele Cup&Cino.

„Planurile pentru dezvoltarea reţelei Cup&Cino în România au fost puse momentan pe hold, din cauza situaţiei generale din economie. Ne reconsiderăm poziţia pe piaţă şi redefinim strategia, cu focus principal pe menţinerea businessului pe linia de plutire. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv avem nevoie de ajutorul tuturor partenerilor noştri. Interesul de a avea o reţea eficientp cu multe unităţi este comun, de aceea avem încredere că vom găsi împreună soluţii ”, a mai adăugat  Andrei Arghirescu.

Rafar cuprinde afacerile de fashion şi hospitality ale grupului RTC, şi numară în prezent 30 magazine, un restaurant şi şase cafenele, cu o suprafaţă totală de peste 16.000 mp.