Prin intermediul unui  comunicat semnat ”Cei 3.000 de angajați ai Companiei Romprest Service SA”, compania ce asigură servicii de salubritate a dat duminică un răspuns public la adresa acuzelor venite din partea Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Astfel, în dreptul la replică dat duminică publicității, Romprest pune la dispozitia opiniei publice un prim document, despre care susține că reprezintă dovada clară a disponibilității și transparenței de care compania a dat dovadă față de cei care administrează astăzi Sectorul 1 al Capitalei.

”Am avut răbdare, am ales neutralitatea”

”Am dat dovada de responsablitate si am avut rabdare. Am ales neutralitatea, asa cum am ales, mereu, sa aplicam principiile corecte in conduita de afaceri. Pentru a nu fi acuzati si de parti-pris politic, pe langa restul acuzatiilor nefondate, tendentioase, care ni se aduc public in ultima perioada.

Acum, insa, suntem calificati drept “mafia gunoaielor” de catre Primarul ales al Sectorului 1. Din acest moment inainte, nu ne mai permitem tacerea, pentru ca nu dorim ca lipsa noastra de reactie publica sa fie catalogata drept admitere a acuzatiilor.

Am ales, deci, sa punem la dispozitia opiniei publice un prim document, dovada clara a disponibilitatii si transparentei de care Romprest a dat dovada fata de cei care administreaza astazi sectorul 1, de-a lungul timpului.”, se arată în comunicatul de presă al Romprest.

”Nu ne amestecați în politică”

”Am stat la masa in repetate randuri. Stiti cine suntem si cunoasteti activitatea noastra, Doamna Primar, v-am explicat, cu toate cifrele pe masa.

Astazi, in ziua alegerilor parlamentare, suntem “mafia gunoaielor”?

Pe noi va rugam sa nu ne amestecati in politica, Doamna Primar.

Nu stim cum ar trebui sa va simtiti, in calitate de Primar, nu suntem alesi locali. Dar in calitate de om, alb sau nu, ar trebui sa va fie rusine, Doamna Primar!”, mai scrie Romprest în documentul citat.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris duminică, în ziua alegerilor parlamentare 2020, pe contul să de social media, ”Mafia (inclusiv cea a gunoaielor) poate fi învinsă. Ieșiți la vot!”.

Prezentăm mai jos documentul publicat de Romprest.