Noul laborator Romgermed este dotat cu aparatură ultramodernă și performantă și poate lucra în regim de urgență, asftel încât în maxim 45 de minute, pacienții să poată avea rezultatele.

Laboratorul se întinde pe o suprafață de peste 500 mp și oferă posibilitatea efectuării testelor din domeniul biochimie, hematologie, imunologie, serologie, microbiologie, citologie cervico-vaginală.

"Avem posibilitatea executării analizelor pentru un număr de aproximativ 1.000 de pacienți pe zi (…). Laboratorul este complet informatizat, fapt ce permite acuratețea și promptitudinea eliberării rezultatelor către clienții noștri", declară Ciprian Nicoară, directorul diviziei de Laboratoare Romgermed.

Preţurile analizelor vor fi competitive, comparativ cu prețurile oferite de concurență. "Pentru a acoperi un segment cât mai larg din clientela care apelează la serviciile Romgermed am menținut prețurile de la nivelul anului 2010 și am mărit gama de analize oferite pieței", susţine Ciprian Nicoară.

Romgermed va mai deschide două noi laboratoare până la sfârșitul acestui an, ajungând astfel la un număr de 20 de unități.