Siena Vuşcan, al 10-lea Golden Buzz din acest sezon

Vineri, 3 aprilie, începând cu ora 20:30, scena Românii au talent a devenit locul de întâlnire al concurenților cu visuri mari și ani de muncă și așteptare în spate. Siena Vuşcan, o fetiţă de doar 10 ani, originară din Cluj, însă născută în San Francisco şi care a trăit, alături de familia sa în China, pentru 5 ani, a reuşit să surprindă o ţară întreagă atât cu talentul său şi o voce incredibilă, cât şi cu o stare de spirit şi personalitate ieşită din comun. Fetiţa a primit un Golden Buzz de la Andra, al 10-lea din acest sezon.

Ediția Emisiunii Românii au talent de vineri 27 martie, a condus topul audiențelor, având priză la toate segmentele de public. Show-ul a înregistrat un rating de 17.2 puncte și 45,2% share printre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani. Aceste cifre sunt de patru ori mai mari decât ale televiziunii aflată pe locul al doilea. Spectacolul Românii au talent a fost urmărit de un număr de 3.2 milioane de telespectatori din întreaga țară. Cea mai mare audiență a fost înregistrată la 21:12, când un număr de 3.9 milioane români au urmărit show-ul.

Mihai Petre la al nouălea Golden Buzz

El a fost impresionat de foșii elevi ai Nadiei Comăneci. Show-ul Românii au talent de vineri seară a fost unul de excepție, un cuplu de dansatori reușind să îl impresioneze pe Mihai Petre. Noii concurenți au avut șansa să-și demonstreze munca și pasiunea.