Înainte de ultimele două meciuri pe care România le dispută cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (în deplasare, pe 14 noiembrie), clasamentul grupei J arată în felul următor: 

  1. Germania 21 puncte
  2. România 13 puncte
  3. Macedonia de Nord 12 puncte
  4. Armenia 12 puncte
  5. Islanda 8 puncte
  6. Liechtenstein 1 punct

Liderul Germania nu mai poate pierde locul 1, iar locul 2, ocupat acum de România, este dorit și de Macedonia de Nord și Armenia, care așteaptă ca tricolorii să facă cel puțin un pas greșit. Pentru a fi sigură 100% de calificarea la baraj, România are nevoie de punctaj maxim în cele două meciuri pe care le va juca în această săptămână.

România, favorită în meciul cu Islanda

Analizând cotele la pariuri online afișate de Unibet, observăm că România pornește ca favorită în fața Islandei – cotă 1.62 pentru victorie, față de cotă 5.60 pentru meci câștigat de nordici. Pentru scor egal, cota este 4.10.

Este de așteptat să nu se consemneze multe goluri în meci – cotă 1.72 pentru maximum 2 reușite pe tabelă și 2.12 pentru scenariul în care se punctează de cel puțin 3 ori.

Se poate paria și pe faptul că o singură echipa va înscrie (cotă 1.66) sau pe varianta în care ambele echipe marchează – cotă 2.16.

Un pont foarte popular la pariuri este varianta în care România se impune și se marchează cel mult 3 goluri în meci – cotă 2.10 prin funcția Creare Pariu Unibet.

 

Calculele de calificare sunt cele de mai jos:

  1. România câștigă meciurile cu Islanda și Liechtenstein și nu mai depinde de jocul rezultatelor;
  2. În cazul în care România termină la egalitate cu Islanda și învinge Liechtenstein, ajunge la baraj dacă Armenia – Macedonia se termină la egalitate;
  3. Dacă România pierde cu Islanda și câștigă cu Liechtenstein, are nevoie de un egal la Armenia – Macedonia în meciul de joi. Însă dacă aceste echipe vor câștiga în ultima etapă, la egalitate în trei criteriul de departajare ar fi golaverajul.

Sistemul de calificare la CM 2022 prin baraj

În primăvară, la baraj pentru 3 locuri la turneul final de la CM 2022 se vor întâlni 12 echipe. Este vorba despre cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu s-au clasat între primele 2 în preliminarii. Se va juca în 3 grupe de câte 4, din fiecare calificându-se ocupanta primului loc.

România are experiențe mixte cu Islanda. Nordicii au împiedicat echipa noastră să ajungă la EURO 2020, învingându-ne cu 2-1 într-un meci de baraj. Mai nou însă, în meciul tur din preliminarii, România s-a impus în Islanda cu 2-0.

Alte meciuri de urmărit în preliminarii & ponturi la pariuri

Joi seara se vor disputa și alte meciuri interesante în preliminariile CM 2022. Printre acestea, merită atenție partidele Grecia – Spania și Irlanda – Portugalia. Iată principalele detalii despre aceste partide împreună cu 2 ponturi.

Grecia – Spania: Victorie Spania & Ambele echipe înscriu – cotă 3.95 la Unibet

În mod neașteptat, Spania ocupă doar locul 2 în grupa sa, având două puncte mai puțin decât liderul Suedia. Grecia, de pe locul 3, păstrează șanse teoretice de calificare, deci probabil nu va ceda ușor în meciul cu Spania.

Învinși recent de suedezi, grecii au moralul scăzut și este puțin probabil ca spaniolii să nu se impună în acest meci considerat de importanță majoră. În aceste condiții, se poate paria pe victoria Spaniei, dar pe goluri la ambele porți – cotă excelentă la Unibet cu funcția Creare Pariu.

 

Irlanda – Portugalia: Victorie oaspeți & Peste 2.5 goluri – cotă 2.05 la Unibet

Lusitanii sunt favoriți în meciul din Irlanda, ocupând locul 2 în clasamentul grupei, la un punct sub liderul Serbia. De pe locul 4, Irlanda nu mai poate spera la calificare nici măcar la baraj.

Portugalia are 5 meciuri consecutive cu victorie, iar pe Irlanda au învins-o în ultimele două jocuri directe. În precedentele 5 meciuri ale portughezilor s-au consemnat cel puțin trei goluri marcate, ca și în ultimele două jocuri ale irlandezilor. Astfel, este de luat în calcul cota 2.05 propusă de Unibet prin funcția Creare Pariu.

De menționat este și faptul că pariurile pe orice evenimente sportive plasate pe platforma unibet.ro pot genera șanse la premii excelente precum autoturisme Audi A4. În fiecare săptămână, la tragerile la sorți participă tichetele generale de clienții Unibet prin prisma rulajelor la pariuri, sloturi și live casino. Fiecare rulaj de 50 RON înseamnă pentru participanții la campanie o șansă la extragere. Săptămânal, se află câștigătorul unui Audi A4 și cei ce primesc alte premii consistente.

Cotele prezentate pot suferi modificări.