Programul misiunii economice cuprinde prima parte de întâlniri prestabilite de business matchmaking în cadrul BITS (Business IT Exhibition and Conference South America) în Porto Alegre în perioada 14-15 mai 2013. BITS este un târg organizat de CEBIT Germania, are un caracter internațional și reunește participanți și expozanți din toate țările din America de Sud.

A doua parte a misiunii economice are loc pe 17 mai 2013 și include prezentări și întâlniri cu zeci de firme braziliene de IT si software, membre ASSESPRO, cea mai importanta asociație de profil din Rio de Janeiro, parteneră ARIES, Asociația Română pentru Industria Electronică și Software.

Firmele românești prezente in acest an la Misiunea Economică din Brazilia vor fi: ARXIA si HYPERTALK din Cluj, BIT Software, FLASHNET si HIPP din Brașov, BEIA CONSULT, ISOFT și QBIS din București.

Această misiune economică este una dintre multele acțiuni internaționale anuale organizate de ARIES (Asociația Română pentru Industria Electronică și Software) pentru firmele de software și IT membre din toată țara.