Poziţia de Head of  Diabetes Care, deţinută acum de Andrei Foişor, a fost ocupată anterior de Guido Mitchell, care a fost promovat în funcţia de Head of Marketing and Development,  în sucursala din Federaţia Rusă a Roche Diabetes Care.
În vârstă de numai 32 de ani şi cu o experienţă de 7 ani în vânzări, Andrei Foişor a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davilla din Bucureşti în anul 2006 şi face parte din echipa Roche Diabetes Care încă de la intrarea pe piaţă a Diviziei de Diagnostic a grupului Roche, în anul 2009, după preluarea business-ului distribuitorului local. Angajat în aprilie 2009 pe poziţia de Sales Representative, Andrei a fost promovat după numai 7 luni în funcţia de Head of Sales, având în coordonare o echipă de 9 persoane. Sub conducerea sa, vânzările Roche Diabetes Care au crescut în perioada 2009-2011 cu 14%.
În anul 2012, cifra de afaceri a Roche Diabetes Care în România a fost de aproximativ 37 milioane lei , în creştere cu 6% comparativ cu anul 2011.
Roche România se situează pe locul doi în topul companiilor farmaceutice de pe piaţa locală, potrivit Cegedim, cu o cifră de afaceri de aproximativ 900 milioane lei în 2011.