"În speţă sunt zeci de mii acuma. Domnule Turcescu, haideţi că n-am înţeles eu legea. N-am înţeles-o eu, dar celelalte zeci de mii, adică până în 2007-2008 chiar nimeni nu a înţeles legea în ţara asta? Chiar nici un român?", a întrebat Negoiță arătând că "zeci de români au crezut acelaşi lucru. Iar dumneavoastră nu v-aţi făcut treaba, că n-aţi venit să ne trageţi de mânecă, domnule, nu e în regulă!".

Mihai Gogancea Vătăşoiu, oficialul fiscului, i-a replicat omului de afaceri certat cu statul că "eraţi ditamai omul de afaceri, domnule Negoiţă. Comportamentul dumneavoastră era unul economic pur. V-am tras de mânecă".

Acesta a precizat că "sunt 3.500 de controale finalizate, suma care a rezultat în urma acestor controale este de 670 de milioane din care 200 sunt în sarcina domnului Negoiţă".
Robert Negoiță, executat silit
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) execută silit mai multe bunuri imobiliare ale omului de afaceri Robert Negoiţiă. Vânzarea este programată să aibă loc pe 17 iunie, când vor fi scoase la licitaţie în total 58 apartamente finisate şi nefinisate, 579 locuri de parcare subterane şi supraterane, 12 spaţii subsoluri şi un teren, potrivit anunţului publicat de Administraţia Finanţelor Publice a Oraşului Voluntari.
Apartamentele sunt situate în judeţul Ilfov, în localitatea Popeşti Leordeni, la adresa Splaiul Unirii nr. 9.

În ceea ce priveşte apartamentele finisate, vor fi scoase la licitaţie 15 apartamente cu o camera, cu suprafeţe utile între 31,97 mp şi 36,81mp, la un preţ cuprins între 29.000 euro şi 37.500 euro, fără TVA. Alte 16 apartamente cu două camere, cu suprafeţe între 59,37 mp şi 64,04 mp vor avea un preţ de pornire de 39.000-41.500 euro, fără TVA.
Robert Negoiță: "Nu o să fac niciodată ce vrea ANAF-ul"