Pentru publicaţia Click s-au luptat Mihnea Vasiliu, care reprezintă Ringier, Orlando Nicoară, pentru Mediafax Group, Silviu Stratulat şi Ciucan Niculina Emilia, avocată Adevărul Holding.
Ringier a oferit 1,7 milioane de lei în cadrul licitaţiei de astăzi pentru brandul Click, al Adevărul Holding, dar s-a retras din licitaţie, scrie Evz.ro.
Orlando Nicoară, care a reprezentat Mediafax Group,a anunţat că va face contestaţie.

La prima strigare, cea mai mare ofertă a fost făcută de avocata Emilia Niculina Ciucan, care a specificat că licitează în nume propriu. Ea a oferit un milion de lei pentru publicaţia Click. Următoarea ofertă a fost cea a lui Silviu Stratulat, de 850.000 de lei. Mediafax Group a oferit 799.900 de lei, iar Ringier, preţul de pornire.
Mărcile Adevărul Holding, Click, TV Click şi Click FM au fost scoase la licitaţie din cauza datoriei de peste 3,5 mil. euro pe care trustul media o are către compania de publicitate Odyssey Communication, controlată tot de miliardarul Dinu Patriciu.
UPDATE
Ringier s-a retras din licitaţia pentru marca Click a Adevărul Holding, care a ajuns la 11 milioane de lei, din partea avocatei Ciucan (2,5 milioane de euro) și 10,3 milioane de lei licitați de Silviu Stratulat (2,3 milioane de euro), potrivit paginademedia.ro.
Citeşte şi: Patriciu aproape de a doua executare: Ziarul Click este scos la licitaţie