„Este cea mai recentă provocare a Rusiei la adresa Alianţei Nord Atlantice și a statelor baltice. Moscova a efectuat manevre militare chiar în apropierea spațiului aerian al Letoniei și Lituaniei, mai citim în Die Welt.”

„CIA se pregătește pentru concluziile în privinţa torturii”, scrie publicaţia The Guardian în pagina electronică. „Casa Albă salută publicarea raportului privind practicile de dupa 11 septembrie, dar avertizează că interesele Statelor Unite în lume se pot confrunta cu reacții violente.”

„Casa Albă și GOP faţă în faţă în Raportul torturii”, citim în pagina electronică a publicaţiei The New York Times.

„În ajunul unui raport mult-așteptat al Senatului cu privire la utilizarea torturii de către guvernul Statelor Unite – un document care va pune o lumină cele mai întunecate practici ale Agenția Centrală de Informații, după atacurile teroriste din septembrie 2001 – criticii administrației Obama și Republicanii s-au confruntat, luni, pe înțelepciunea de a face public raportul, cu riscul ca aceasta să facă vâlvă peste mări şi ţări.”

„Tesla are se confruntă cu schimbări bruște”, scrie publicaţia online Business Insider.

„După ce s-a recules un moment ca urmare a căderii din septembrie, acţiunile companiei sunt din nou în urcare. Investitorii au recăpătat încrederea în felul în care a fost primită de piață maşina electrică promovată de CEO-ul companiei  Elon Musk, în urma debutul modelului D la un eveniment spectaculos la Los Angeles, la începutul lunii octombrie.”

 „Bătălia taxelor în Germania agită afacerile de familie”, titrează The Wall Street Journal. „Proprietarii de afaceri germani dornici să păstreze companiile în mâinile familiei au avut mult timp un aliat puternic: Codul fiscal german, care scutește succesiuni corporative de impozitul pe succesiune în cele mai multe cazuri.”

„Cererea de azil , extinsă la mai multe amenințări", scrie publicaţia Le Monde.

„Profesorul universitar Claire Brice-Delajoux este preocupată de unele aspecte ale dezbaterii privind reformele luate în discuţie marți de Marea Adunare a Franţei. Vorbeşte despre acestea în Le Monde.”