Jucătorul de tenis Victor Hănescu și-a exprimat susținerea pentru Simona Halep. Potrivit declarației făcute de acesta, marea campioană are șanse foarte mari să revină în top 20 mondial.

Simona Halep are șanse foarte mari să revină în top 20 mondial

Victor Hănescu spune că Halep este o sportivă extrem de talentată. Totodată, are o capacitate de efort foarte mare. Acestea sunt calitățile care au ajutat-o să ajungă pe locul 1 în tenisul mondial.

Totuși, marea campioană trebuie să nu primească o suspendare prea mare și să-și dorească o revenire, spune jucătorul.

„Dacă suspendarea nu va fi atât de mare și dacă ea își dorește, sunt convins că poate să revină. Simona este o sportivă extrem de talentată, are o capacitate de efort foarte mare, este un talent. De asta a și ajuns pe locul 1 mondial.

Ăstea sunt lucruri care se vedeau de la 16 ani că o să fie între cele mai bune jucătoare din lume… cine are ochi să vadă. Poate să revină. Nu știu dacă va reveni pe locul 1 WTA. Dar la ce calități are ea, clar poate să revină în top 20 mondial. Dar suspendarea să nu fie extrem de lungă”, a declarat Victor Hănescu, în podcastul Business Philosophy.

Marea campioană vrea să revină pe teren

Amintim că românca a făcut apel la TAS și speră să primească o sentință mai blândă. Cu toate astea, noul verdict întârzie. Se pare că numele româncei nu figurează pe lista TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv). Drept urmare, el ar putea ajunge în fața instanței abia în aprilie 2024.

În ciuda acestor vești triste, organizatorii de turneele internaționale o vor înapoi. Acesta este cazul oficialilor turnelului de la Sankt Petersburg.

Halep a fost foarte aproape să revină în tenis. Se pare că sportiva a avut discuții cu oficialii turneului de la Sankt Petersburg, programat să aibă loc între 1-3 decembrie.

Cu toate că se află în stare de suspendare, Halep ar fi avut posibilitatea să participe la acest turneu din Rusia, deoarece el nu este afiliat la WTA.

Confirmând negocierile, directorul turneului de la Sankt Petersburg, Natalia Kamelzon, a declarat că sportiva din România a răspuns pozitiv la invitație.

Cu toate acestea, există șanse reduse ca Halep să participe la turneul din Rusia, din cauza implicării sale în procesul juridic.