Imaginile de mai sus sunt interpretarea franceză a modelui Juke sau chiar Qashqai de la Nissan.
Patrick Pelata a spus, în trecut, că modelul Koleos nu şi-a atins obiectivele de vânzări în Europa și că francezii își doresc un crossover compact conceput integral de ei.
Koleos este singurul SUV de la Renault. Francezii mai au în gamă doar modelul Dacia Duster, care se vinde însă, deocamdată, doar sub marca românească.
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="https://vplayer.ilsemedia.nl/swf/im_player.swf" quality="high" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" flashvars="autostart=false&flashvars=&file=https://embed.smm.bin.ilsemedia.nl/m/m1fywvhb1c36.flv&link=https://www.autoweek.nl/video/2242/Renault-Concept-Car&image=https://embed.smm.bin.ilsemedia.nl/m/m1fywvhb1c36_m.jpg&fullscreen=true&displayclick=link&skin=https://vplayer.ilsemedia.nl/swf/skins/smm/smm.swf&plugins=https://vplayer.ilsemedia.nl/swf/plugins/share/share.swf,https://vplayer.ilsemedia.nl/swf/plugins/statistics/statistics.swf&backcolor=#000000&frontcolor=#ffffff&playlist=none&logo=https://vplayer.ilsemedia.nl/swf/skins/smm/assets/autoweek.gif" width="384" height="236"></embed>