La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, Noul Koleos evoluează sub toate aspectele, având un design mai impunător la exterior și un confort îmbunătățit la interior. Noul model propune acum un motor nou, mai puternic și mai eficient (Blue dCi190) și, de asemenea, oferă mai multă tehnologie la bord.

MAI MULT RAFINAMENT ȘI CONFORT PENTRU SUV-UL DE SEGMENT D

Design-ul modelului rămâne primul criteriu de cumpărare pentru clienți. Cu o siluetă elegantă, linii bine conturate, detalii de caroserie rafinate, acesta îndeplinește toate criteriile unui SUV și răspunde așteptărilor și cerințelor clienților săi. În partea din faţă, Noul Koleos are o grila de radiator ușor mai pronunțată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecție şi în zona farurilor de ceață. În partea inferioară, scutul de protecție este redimensionat, subliniind design-ul impunător al modelului. Partea din spate a fost refăcută şi prezintă un scut de protecție mai înalt și un element cromat transversal, păstrând armonia cu partea frontală. A treia lumină de frână a fost prelungită, iar evacuarea cromată cu două ieșiri aduce o notă de sportivitate.

Jantele de 19-inch „Kavea”, cu finisaj diamantat negru, asigură nota elegantă. O nouă culoare de caroserie – „Red Milessim” este, de asemenea, disponibilă. Aceasta evidențiază  dimensiunile și liniile mașinii cu ajutorul unor reflexii bogate și profunde, variind de la negru la roșu.

Interiorul noului model are un finisaj remarcabil în fiecare detaliu: inserțiile cromate pe volan, schimbătorul de viteze și aeratoarele; materialele plăcute la atingere pe tabloul de bord și ornamentele ușilor. Noul Koleos își păstrează dimensiunea generoasă, îmbunătățind în același timp elementele cheie ale cabinei pentru a susține confortul pasagerilor. Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse, iar clienții pot alege între trei versiuni de echipare: Zen, Intens și INITIALE PARIS .

O nouă interpretare a design-ului pentru nivelul de echipare INITIALE PARIS

Noul Koleos este primul model din gama Renault care propune in România nivelul de echipare INITIALE PARIS, versiunea de top a brand-ului, reflectând experiența mărcii în ceea ce privește eleganța și rafinamentul. Aceasta versiune combină cele mai bune materiale într-o asamblare minuțioasă, păstrând atmosfera distinsă.

De asemenea, Noul Koleos INITIALE PARIS se distinge prin accentele specifice poziționate pe tabloul de bord, volan, panourile ușilor, praguri și covorașe. Geamurile laterale laminate asigură un confort acustic mai mare. Clienții pot alege între două tapițerii noi din piele Nappa: negru titan și gri deschis. Îmbunătățite prin dubla cusătură care pune în evidență design-ul scaunelor, acestea sunt semnate INITIALE PARIS, reamintind de universul haute couture.

KOLEOS 2019 adoptă o nouă generație de motoare Renault

Motoarele noi Blue dCi sunt asociate pe acest model cu cea mai recentă generație de transmisie automată X-Tronic. În utilizare, cutia de viteze X-Tronic elimină șocul provocat de schimbarea treptelor de viteză și reduce zgomotul de rulare. Șoferul are în același timp posibilitatea de a opta pentru modul secvențial în 6 trepte, pentru a recâștiga senzații mai puternice la accelerare și la frânare. Proiectată și dezvoltată în cadrul Alianței, tehnologia All Mode 4×4-i, disponibilă pe motorul dCi 190, îi întărește abilitățile de off-road. Acest sistem de transmisie integrală asigură un control permanent al aderenței dintre roți și sol, pentru a garanta motricitatea ideală în orice situație.

Prețuri