“Stocurile s-au epuizat rapid iar comenzile vor fi livrate în cel mai scurt timp, 24-48 ore” spun reprezentanţii NISSA.

Poţi alege de la o rochie office foarte potrivită pentru zilele încărcate de la birou sau o rochie de seară pentru o petrecere, la o ţinută confortabilă de weekend sau accesorii, genţi şi pantofi pentru a te bucura de o garderobă completă.

Mai mult decât atât, mai sunt doar câteva zile până la 1 Mai, iar meteorologii spun că vremea va fi superbă la mare. Tot ce trebuie săf aci este să îţi găseşti o ţinută pe măsură, comodă şi care să îţi pună în evidenţă calităţile fizice.

Promoţia este valabilă pe magazinul online NISSA (www.shop.nissa.ro) până duminică, 26 aprilie. Stocurile sunt limitate şi mai ai la dispoziţie doar câteva ore, aşa că nu rata promoţia!

NISSA îţii recomandă o terapie de shopping şi răsfăţ în acest weekend, în magazinele NISSA din Bucureşti (Băneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piaţa Romană, Fashion Outlet Militari), Piteşti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanţa (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Braşov (str Republicii), Iaşi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara (Iulius Mall), pentru cele mai frumoase rochii de seară din noua colecţie primavară-vară 2015 sau online, pentru reducerile la din categoria “TOTUL LA 60%”.