Să ne pregătim să râdem cu gura până la urechi pentru că mai mult decât amuzantul Chris Rock s-a strecurat cu dexteritate în programul TV de weekend. Sâmbătă revenim pe plaiurile noastre mioritice pentru un film cu Mariana Mihuţ, Vistor Rebengiuc, Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache, iar duminică putem urmări la AXN continuarea celebrului “Desperado”, “A fost odată în Mexic”.

Vineri:
Un negru pentru Casa Albă, Pro TV, 22.30: Alegerile pentru Casa Albă sunt pe ultima turnantă, iar unul dintre partide trebuie să găsească un înlocuitor deoarece candidatul propriu  moare într-un accident aviatic. Astfel intră în joc Mays Gilliam (Chris Rock), un consilier obscur, care acceptă provocarea. Mays este un politician complet atipic, deoarece vrea să se şi distreze, aşa că, împreunã cu fratele său, transformă totul într-o petrecere, iar procentele trec rând pe rând de partea sa.

Sâmbătă:
De ce trag clopotele, Mitică?, TVR Cultural, 22.35: Filmul este o adaptare neconvenţională a operei lui Caragiale, cu accentul pe piesa „D’ale carnavalului”. Pelicula, realizată în 1982, s-a bucurat de o distribuţie de zile mari, protagonişti fiind Ştefan Iordache, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică şi Tora Vasilescu. Produs înainte de 1989, filmul nu a fost pe placul regimului şi a “ieşit la rampă” abia după 1990.

Duminică:
A fost odată în Mexic, AXN, 21.00: La graniţa americano-mexicană, acolo unde se întâmplă multe din ticăloşiile cu iz de heroină, agentul CIA Sands (Johnny Depp), un tip pentru care integritatea morală nu e neapărat cea mai mare calitate, colaborează cu autorităţile mexicane. Scopul lor este de a anihila o reţea formată dintr-un fost general mexican, Marquez (Gerardo Vigil) şi un lord al drogurilor, Barillo (Willem Dafoe) care urmărea asasinarea preşedintelui Mexicului. Pentru că are nevoie de un „colaborator” care să mânuiască la perfecţie arma, Sands îl găseşte pe El mariachi (Antonio Banderas), un trubadur care deplânge încă moartea iubitei sale, Carolina (Salma Hayek). Este al treilea film al lui Robert Rodriguez pe această temă, dupã „El mariachi” şi „Desperado”.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe www.tvmania.ro.