Dacă premierul Viorica Dăncilă se plânge că este o victimă a tuturor ”bărbaților de stat” din România, nu se poate plânge că nu are aprecierea și susținerea totală a bărbaților din PSD.

Ea a primit vineri omagii la scenă deschisă din partea vicepremierului Mihai Fifor, cu ocazia școlii de vară a tinerelor social-democrate.

”Suntem în fața gărzii pretoriene a premierului. Vom avea grijă de doamna prim-ministru și vă promitem că o vom avea președintele României. Asaltul continuă la adresa guvernării cu tot felul de forme. Astăzi trăim forma cea mai agresivă. Vedem ce înseamna bătălia cu forțe obscure, cu forțe care vor să dărâme Guvernul. Acest Guvern nu va cădea și nici PSD nu va cădea”, a spus Fifor.

”Acest partid nu a fost îngenuncheat. Avem în fața noastră un om care a lăsat tot : familie, viața personală! Avem în fața noastră o mână de fier într-o mănușă de catifea! Și aviz amatorilor, pentru cine vrea să se pună cu ea! Este un om cu viziune, un om corect. Cine a crezut că reușește să o înfrângă- că e micuță și fragilă, s-a înșelat. Pentru mine și Eugen e interesant ce spune lumea despre ea. Prima reacție: ce micuță e, a doua: ce frumoasă e! Apoi, când intră în haina de prim-ministru: ce puternică e! E un om care debordează de sinceritate!”, a adăugat vicepremierul.