Șeful Poliției Capitalei nu a putut să explice exact de ce au fost lăsate atât de multe persoane la această ceremonie a clanurilor, chiar dacă distanțarea socială nu s-a respectat.

„Am putut vedea și noi cu ochiul liber cred,  prin grupuri separate au reușit să intre. Bineînțeles că tot ce a fost și tot ce s-a intrat, în mare parte, au fost identificați, au fost legitimați. De aceea, avem un număr mare de legitimări, urmând ca și aceștia să primească sancțiuni pentru nerespectarea tuturor măsurilor privind nerăspândirea COVID-19”, a transmis Bogdan Berechet la Realitatea Plus.

Mesajele de răzbunare postate pe rețelele de socializare

De asemenea, după ce pe rețelele de socializare au fost anunțate răzbunări și violențe din partea clanurilor, Bogdan Berechet a subliniat că totul este sub control.

„Tot ce înseamnă grupări infracționale și toți cei care încalcă legea sunt atent monitorizați de noi. Considerăm că, împreună cu unitățile de Parchet competente, vom reuși să probăm activitatea infracțională și să-i tragem la răspundere pe toți”, a transmis șeful Poliției Capitalei.

Trebuie menționat că acesta a fost întrebat câte clanuri sunt în București. Conform celor transmise de Poliție, la priveghi au fost date peste 100 de amenzi.

„Există multe grupări”, a fost răspunsul oferit de șeful Poliției Capitalei.