RCS&RDS are scoase la concurs șapte joburi în mai multe orașe din țară, potrivit site-ului de recrutare eJobs.

În București, compania angajează un specialist pentru postul de PHP Web Developer, care să administreze site-urile companiei. Candidații interesați trebuie să aibă o experiență de minimum doi ani în dezvoltarea de aplicații și/sau site-uri web, precum și să aibă cunoștințe solide de PHP, SQL (MySQL), HTML, JavaScript și CSS.

Mai multe detalii AICI.

 

 

Tot în București RCS&RDS angajează un Broadcast Designer. Pentru a participa la interviu, candidații trebuie să aibă un portofoliu relevant pentru design grafic și comunicare vizuală. Totodată, ei trebuie să utilizeze cu dexteritate și creativitate: creionul, illustrator, photoshop, indesign, after effects, cinema 4D etc.

Mai multe detalii AICI.

 

 

Un alt job scos la concurs de către aceeași companie în Capitală este cel de Inginer Vas (Value Add Services) VBU. Printre sarcinile pe care le va avea angajatul se numără: efectuarea lucrărilor de întreținere și upgrade pentru elementele rețelei de VAS, integrarea echipamentelor noi, evaluarea și implementarea noilor servicii, precum și implementarea acordurilor de GPRS Roaming și rezolvarea problemelor asociate acestora.

Află AICI ce calități și abilități trebuie să aibă candidatul ideal.

 

 

Tot în București, RCS&RDS caută să angajeze un inginer Core Network VBU Junior, care să fie responsabil de evaluarea și implementarea serviciilor de ultimă generație în telefonie fixă și mobilă, de roaming sau interconectări. Candidații trebuie să cunoască arhitectura, protocoalele și tehnologiile de telefonie fixă și mobilă.

Mai multe detalii AICI.

 

 

În București și Oradea, compania angajează Inginer Noc (Network Operation Center) 3G. Anunțul se adresează absolvenților de facultăți cu profil tehnic cu cunoștințe protocoale de rețea IP/ATM/SDH și cu cunoștințe tehnologii UMTS/LTE.

Află mai multe detalii AICI.

 

 

Un job de consilier juridic în cadrul RCS&RDS este disponibil pentru orașul Bacău. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare juridice și are o experiență de cel puțin trei ani pe o poziție similară.

Vezi AICI în ce constă acest job și ce alte abilități mai sunt necesare pentru angajare.

 

 

Compania mai oferă câte un job pentru postul de responsabil vânzări/încasări în magazin în următoarele orașe: Bistrița, Caracal, Cluj-Napoca, Galați, Pitești, Târgoviște, Târgu Jiu și Timișoara. Persoanele interesate trebuie să aibă finalizate cel puțin studiile medii și să aibă experiență anterioară de lucru direct cu clienții.

Află mai multe detalii AICI.

 


Te-ar putea interesa și: