''Postul de televiziune LOOK TV a luat act cu surprindere de campania de dezinformare lansată în presă în ultimele săptămâni în ceea ce priveşte preluarea în grila de programe a RCS-RDS, a posturilor LOOK TV şi LOOK PLUS – care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii'', se arată în comunicat, în care sunt făcute următoarele precizări:

''Dezminţim categoric existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV şi LOOK PLUS care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Orice ştire, informaţie, care apare 'pe surse' cu privire la acest aspect este o minciună şi nu are alt scop, din păcate, decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului românesc, abonaţi RCS-RDS. Pretinsele surse menţionate nu există.

Este a doua oară în ultimele săptămâni când prin materiale de presă se încearcă în mod intenţionat dezinformarea publicului telespectator şi în special a abonaţilor RCS-RDS.

În aceste articole s-au făcut afirmaţii mincinoase în numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere gravă reputaţiei şi imaginii noastre.

Posturile LOOK TV şi LOOK PLUS nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014.

În acest moment, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS au încheiat contracte de distribuţie cu peste 20 de reţele de cablu printre care se numără şi UPC''.AGERPRES