Bianca Drăgușanu și-a încheiat colaborarea cu Kanal D, iar acum pentru ea se bat cele mai importante trusturi de la noi.

După ce s-a răspândit vestea că nu va mai prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine” și că și-a încheiat socotelile cu televiziunea Kanal D, Bianca Drăgușanu a fost ofertată de celei mai importanți jucători din piața media, anunță Bugetul.ro.

Potrivit sursei citate, televiziunea din Pache Protopopescu i-a propus vedetei o emisiune sezonieră, lucru care se pare că nu prea a încântat-o pe Bianca. În schimb, Trustul Intact i-a propus blondinei o emisiune la Antena Stars. Din câte se pare, niciuna dintre televiziuni nu a avut câștig de cauză până acum. Ofertele primite nu au fost pe placul fostei vedete de la Kanal D.

Prietena Biancăi a mărturisit faptul că aceasta va semna doar o ofertă îmbunătățită și asta pentru că Bianca știe destul de bine cum merge treaba în acest domeniu și nu vrea să repete greșelile din trecut. Mai mult decât atât, potrivit surselor D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan), Antena Stars pare să fie foarte aproape de a obține semnătura vedetei.

La Kanal D, fosta parteneră a lui Victor Slav avea o remunerație lunară de 12.000 de euro.


Te-ar putea interesa și: