Ana Birchall se apără după ce a fost atacată de avocații lui Radu Mazăre și a postat pe pagina sa de Facebook că este acuzată de faptul că și-a făcut datoria și l-a adus pe fostul edil în țară pentru a-și executa pedeapsa.

„Ziua și atacul la Ana Birchall! Și ghiciți cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România!

Aflu că se continuă atacul și campaniile de defăimare și denigrare la adresa mea, fiind acuzată mai nou că „printr-un exces de zel l-am adus, într-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, să execute pedeapsa în România”!

Cu alte cuvinte, faptul că mi-am îndeplinit cu responsabilitate și profesionalism obligațiile de ministru al justiției și l-am adus în țară, într-un timp scurt, este adevărat, pe fugarul Radu Mazăre să-și execute pedeapsa este de condamnat și trebuie sa o punem la zid pe Birchall.

Așa e, poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar.

P.S. Pe lângă decredibilizarea mea, acest nou atac are și o altă miză, una importantă pentru dl Mazăre… Dar vom vorbi despre asta într-o postare următoare.”, scrie Ana Birchall pe Facebook.

Fostul edil a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare. Acesta a fost adus sub escortă din Madacascar după ce autoritățile de acolo au admis cererea de extrădare.