De aproape zece luni, Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, se află închis la Penitenciarul Rahova, însă surse de acolo spun că acesta s-a adaptat foarte bine la regimul de detenţie şi încearcă să fie popular printre celelalte persoane închise acolo.

Lui Dragnea îi place să fie popular la puşcărie. De ce a ajuns să aibă “slugi” acolo?

“Dragnea este un tip căruia îi place să fie popular la pușcărie. Comparativ cu Radu Mazăre, el încearcă, pe cât posibil, să socializeze, să comunice, atunci când intră în contact cu deținuți. În plus, respectă regulile impuse de gardieni și nu încearcă să se folosească de imaginea lui sau statutul de dincolo de gratii, pentru a benefecia de clemență sau un tratament preferențial”, au povestit persoane de la Penitenciarul Rahova.

Pe de altă parte, Dragnea a evitat, pe cât posibil, să meargă personal la cumpărături la magazinul din incinta penitenciarului. Pentru asta, se pare că fostul lider PSD ar avea anumite “slugi” la închisoare care se ocupă de acest aspect.

“El nu se duce niciodată acolo, preferă să fie ajutat de cineva în acest sens”, au dezvăluit surse de la Rahova pentru wowbiz.ro.

Liviu Dragnea, forţat să mănânce mâncarea din închisoare

Starea de urgenţă din România a venit şi cu o problemă pentru Liviu Dragnea. Era binecunoscut faptul că social-democratul nu mânca deloc hrana din închisoare, ci doar alimentele pe care i le aduceau de acasă iubita sau fiul său. De când cu restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, Dragnea s-a văzut nevoit să mănânce meniul modest de la penitenciar, la fel ca şi ceilalţi deţinuţi.

”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord…a ajuns muritor de rând. Însă, Dragnea înțelege situația și se comportă ireproșabil”, au mai povestit persoane apropiate de acesta.