Nicolae Ciucă îl sprijină pe Sebastian Burduja la Primăria Sectorului 1

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a exprimat luni sprijinul său pentru candidatura lui Sebastian Burduja la Primăria Sectorului 1, declarând că aceasta este susținută nu doar de el, ci și de cetățenii sectorului, conform rezultatelor sondajelor efectuate.

Ciucă a subliniat că Sebastian Burduja este o opțiune excelentă pentru Sectorul 1, bazându-se pe datele obținute din sondajele care l-au plasat pe acesta în fruntea preferințelor cetățenilor sectorului.

„Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1 și nu pentru că o spun eu ci pentru că o spun cetățenii din Sectorul 1 care l-au recomandat în sondajele pe care le-am făcut ca fiind acea persoană care poate să îi reprezinte în primăria Sectorului 1”, a spus Ciucă.

În ceea ce privește candidatura lui George Tuță, anunțată anterior pentru PNL la Primăria Sectorului 1, Nicolae Ciucă a menționat că vor fi purtate discuții cu fiecare dintre candidați, iar decizia finală va fi luată pe baza datelor obținute din sondaje și a discuțiilor interne din partid.

„O să discutăm cu fiecare dintre ei. Mai vedem încă odată cifrele și, pe baza cifrelor și a discuțiilor pe care le vom avea împreună și în interiorul partidului, o să luăm o decizie”, a adăugat Ciucă.

Sebastian Burduja
SURSA FOTO: Inquam Photos / George Călin

Coaliția PSD-PNL va anunța candidatul la Primăria Capitalei

De asemenea, liderul PNL a declarat că în ședința coaliției de luni se va lua o decizie importantă privind candidatul comun PNL – PSD pentru Primăria Capitalei, iar acesta va fi anunțat public bucureștenilor.

Nicolae Ciucă a subliniat că, de la începutul discuțiilor, s-a pus accentul pe necesitatea unui proiect comun și a unei echipe unite pentru București. În acest sens, a menționat că se va decide dacă doctorul Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun și dacă acesta va avea alături o echipă dedicată campaniei electorale.

„Am discutat că avem nevoie de un candidat comun, de o susținere comună pe un proiect comun”, a precizat Ciucă.

El a subliniat importanța experienței administrative și capacitatea de a coagula o echipă pentru implementarea proiectelor necesare pentru dezvoltarea Capitalei.

„Este nevoie ca această echipă să vină cu un plan credibil și să înceapă să producă noi proiecte pe care bucureștenii le așteaptă”, a adăugat el.

În plus, Nicolae Ciucă a menționat că din sondaje rezultă că doctorul Cătălin Cîrstoiu are un grad de notorietate, iar activitatea sa la Spitalul Universitar este cunoscută publicului larg.

Decizia finală asupra candidatului comun va fi comunicată astăzi, urmând ca acesta să fie prezentat oficial cetățenilor Bucureștiului.

Liderul PNL a menţionat că managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, nu a fost inclus în sondajele PNL, dar a evidenţiat că medicul are şanse să obţină un rezultat bun la Primăria Capitalei fiind susţinut de ambele partide.

Întrebat dacă medicul are şanse să obţină un rezultat mai bun decât Cristian Popescu Piedone, Nicolae Ciucă a răspuns că dacă este „susținut de cele două partide, da. Singur, nu”.