Un tractorist a găsit rămășițe umane, constând în două cranii şi alte fragmene osoase, în timpul unor lucrări agricole, pe un câmp aflat la doar 20 de kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Craniile şi fragmentele de os au fost trimise la Institutul de Medicină legală, pentru expertiză, iar deocamdată procurorii nu pot spune dacă Gheorghe Dincă a avut vreo legătură cu acest caz.

Locația descoperirii macabre de află în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de lângă satul Mărgeni, comuna Brâncoveni.

”Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, în acest caz fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice”, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, citat de Antena 3.

”Totodată, a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane”, se mai precizează în comunicat.

Cele două schelete au fost transportate către IML pentru a verifica cum s-a întâmplat tragedia și de cât timp au fost îngropate scheletele.

Până în acest moment nu există indicii care să lege descoperirea osemintelor și a craniilor de cazul tragediilor de la Caracal, a mai precizat instituția. Se pare că osemintele aparțin unei persoane care ar fi avut în jur de 50 de ani în momentul când a fost ucisă.