Ediția de luni seară din Asia Express a venit cu o surpriză uriașă pentru toată lumea. Toată lumea credea că marii câștigători din „Drumul Elefantului” vor fi Cocuța și Boantă. În această seară are loc marea finală din Asia Express 2.

Finala mare din Asia Express, „Drumul elefantului” se va între echipele formate din CRBL și Oase și Ruby și Robert. Cocuța și Boantă au părăsit ieri seară competiția cu lacrimi în ochi. Cei doi au ratat marea finală la milimetru.

Toată lumea credea că Boantă și Cocuța sunt cei care au câștigat premiul de 30 000 de euro din Asia Express, sezonul doi. După ce au venit din Asia, dansatorii și-au îndeplinit marele vis, de a-și deschide o sală de dansuri. Asta a alimentat și mai mult conștiința oamenilor, înțelegându-se că cei doi au deschis acest business cu banii luați din Asia.

Pe parcursul difuzării show-ului, presa a tot scris că Boantă și Cocuța ar fi marii câștigători. Mulți spun că aceasta ar fi fost o strategie a Antenei 1 de a face ca adevăratul câștigător să fie o surpriză de proporții.

În realitate nu a fost așa. Cocuța si Boantă au ratat marea finală Asia Express, „Drumul elefantului”. Oboseala și stresul i-a ajuns într-un final, cei doi nu au mai știut cum să gestioneze lucrurile și au pierdut timp considerabil pe traseul către Gina.

În ultimul episod spiritele dintre Cocuța si Boantă s-au aprins. Dansatorii și-au aruncat replici tăioase unul altuia și au refuzat preț de 30 de minute să mai continue cursa. Toate astea din cauza oboselii și a condițiilor grele prin care ei au trecut în India.

La Gina, Cocuța și Boantă au ajuns total demoralizați, cu gândul că vor părăsi competiția. Cei doi au regretar că s-au împotmolit chiar înainte de finală și că au pierdut timp certându-se pe traseu.

Într-un final, Cocuța și Boantă au trecut peste dispute și au părăsit competiția ca fiind o echipă sudată.

„Nu este timp să bagi atâtea ore de emisie, dar oamenii trebuie să aibă puțin creier. Noi am obosit foarte tare, ne-am încărcat foarte tare și am explodat. Noi credeam că oricum suntem ultimii, noi nu mai aveam miză pentru că în capul nostru, permanent, a fost că suntem ultimii. Am stat o oră să căutăm poza, am mai văzut perechi care plecau înainte. Am clacat, a fost greu…Nu a fost ceva mult mai violent. Am clacat și na…De aici se pot trage alte concluzii, cum că nu am fost atât de nenorociți și falși” a spus Cocuța, la „Xtra Night Show”.

„Am avut și foarte multe momente în care am tăcut efectiv, stăteam și nu vorbeam unul cu altul dar nici nu ne mișcam. Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră, nu ne ferim de lucruri. Ne-a părut rău când am ajuns la Gina, am tras o tură de plâns și ne-a trecut” a completat și Bogdan Boantă.

„Ne-au făcut oamenii în toate felurile, cred că doar niște oameni reali pot face asta într-o finală. Nu ne-a mai interesat nimic, am acționat greșit dar am acționat așa cum am simțit. Încerc să mă liniștesc pentru că din fericire pentru mine și din păcate pentru ei, majoritatea oamenilor care comentează negativ și urât sunt puțin analfabeți și asta mă face să nu mă cobor la nivelul ăla. Din întâmplare, nu am văzut niciun mesaj scris corect gramatical. Oamenii ok și-ar canaliza energia pe echipa preferată și în loc să scrie ceva negativ și să înjure, să scrie ceva despre CRBL și Oase. Atunci trebuie să ai o problemă gravă la cap….Dar asta se vindecă! Mi-ar plăcea să-i pedepsesc pe oamenii ăștia, nu știu cum! Mai mult mă afectează pentru că o afectează pe mama, pentru că ea a început să stea pe Facebook, eu nu prea am timp, ne mai uităm pentru că ne spun oamenii, dar mama este desfigurată, absolut…” a spus Cocuța în cadrul aceleiași emisiuni.