Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle la Bucureşti după ce s-a despărțit de fiul Vioricăi.


Elena s-a separat anul acesta de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, cu care se însurat în 2016. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, iar în ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019, reiese că are domiciliul în judeţul Teleorman, oraşul Videle, potrivit stirilekanalD.ro.

Elena deţine o garsonieră în Bucureşti, de 35 metri pătraţi, care i-a revenit la partaj după separarea de Victor, dar nu locuieşte în ea. La rubrica veniturilor, Elena a completat că a încasat 2.700 de lei din închirierea garesonierei. Asta înseamnă că Elena face naveta de la Videle până la Bucureşti, acolo unde lucrează.


Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de faptul că din declaraţia de avere a acesteia a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ, deşi el este angajat la Curtea de Conturi, în funcţia de consilier. Viorica Dăncilă va participa în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe 24 noiembrie, alături de Klaus Iohannis.