George Burcea a participat la petrecerea de rupere de turtă şi ziua fiiicei sale, Clara, dar acesta ar fi fost tratat cu răceală de către toţi cei prezenţi.

O persoană prezentă la petrecere a recunoscut participarea lui George Burcea la eveniment, dar a spus că stat prea puţin.

Tratat cu răceală

Evenimentul a fost ţinut în casa naşilor Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, scrie wowbiz.ro.

Clara, fiica andreei Bălan şi George Burcea a avut petrecerea de rupere a turtei, precum şi a zilei de naştere, în urmă cu două săptămâni. Iniţial s-a spus că Gerorge Burcea nu ar fi participat la frumosul eveniment care a avut loc în casa naşului, Aurelian Temişan, dar ultimele informaţii arată că acesta a participat şi el la eveniment.

Andreea Bălan a postat un filmuleţ pe reţeaua de socializare, dar George Burcea, tatăl sărbătoritei, care ar fi trebuit să fie în centrul petrecerii nu se vede deloc. Astfel, se poate spune că George Burcea a fost tratat cu răceală de încă soţia sa, Andreea Bălan.

Supărarea nașului

”A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public.

Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile”, a spus o persoană prezentă la petrecere, conform sursei citate.

George Burcea a postat la rândul lui un mesaj pe pagina de socializare, dar ca de fiecare dată un mesaj fără destinatar. ”Nu fi bou, dacă poți fi om”, a scris Gerorge Burcea.

În plin scandal de divorț

Andreea Bălan şi George Burcea se află în plin scandal de divorţ, situaţie care este fără cale de întoarcere. Cei doi ar fi divorţat până acum, dar tribunalele au fost închise din cauza situaţiei în care ne aflăm.

Cei doi nu pot divorţa doar în faţa notarului, întrucât cuplul are doi copii. Instanţa ar urma măsurile ce se impun la divorţ în privinţa minorilor.

”Este foarte important ca iertarea asta să vină dacă el îşi doreşte să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă aşa şi dacă comportamentul lui este ca în ultimele trei luni. Eu îmi doresc să fie ca înainte, doar că el nu dă semne, şi atunci trebuie să îl eliberez. Eu nu pot să îl ţin legat. Dacă el nu îşi mai doreşte această familie, evident că vom ajunge la divorţ”, a spus Andreea Bălan despre relația ei cu George Burcea.